JU PREZANTOJMË SIZEER KOSOVA

Ju prezantojmë Sizeer Kosova - brend me fokus drejt vendeve në të cilat brendet më elitë, me veshjet dhe atletet më të mira streestyle kanë hapësirë për t'u rritur.

Prezent në 160 lokacione në Evropë, tani po vijmë edhe në Prishtinë.

Në bashkëpunim me brendet si Adidas, Nike, Puma, Reebok, New Balance, Vans dhe Timberland, ne po krijojmë një koncept unik për të cilin individualizmi dhe diversiteti e bëjnë Sizeer unik.
Shihemi më 9 Mars ne Prishtina Mall!

You can find more information below:
https://www.sizeer.com/
info@prishtinamall.com
https://prishtinamall.com/


https://www.prishtinamall.com

Lajme Tjera


Artikulli për Prishtina Mall nga revista ACROSS

Lexo më shumë

Artikulli për Prishtina Mall nga revista Retail & Leisure International

Lexo më shumë

Artikulli për Prishtina Mall nga revista Retail See

Lexo më shumë