Video më e re nga procesi i ndërtimit.

Prishtina Mall Dhjetor 2022

Shiko videon

Animacioni në 3D

Përjetoni Prishtina Mall në 3D

Shiko videon

Lajmet e Fundit


Marketing, Brand Promotion Coordinator

Lexo më shumë

Marketing, Communication Coordinator

Lexo më shumë

DIESEL

Lexo më shumë

DIESEL

Lexo më shumë

JU PREZANTOJMË SIZEER KOSOVA

Lexo më shumë

PËR ENTUZIASTËT E DIY DHE MERAKLITË MR. BRICOLAGE JU SJELLË TË GJITHA.

Lexo më shumë

Aventura fillon në muajin Mars 2023 në Prishtina Mall.

Lexo më shumë

Konkurs Pune: Mbikqyrës operacional

Lexo më shumë

Marka e parë botërore e lodrave po hapet në Prishtina Mall

Lexo më shumë

Prishtina Mall ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Sonae Sierra

Lexo më shumë

Artikulli për Prishtina Mall nga revista prestigjioze "International Property and Travel" Magazine - Faqe 101

Lexo më shumë

Prishtina Mall është zyrtarisht objekt i çertifikuar me EDGE (Niveli 1).

Lexo më shumë

Prishtina Mall mirëpret kinemanë CineStar - multipleksi më i madh dhe modern në Kosovë.

Lexo më shumë

Ed Jenkins - Arkitekti kryesor mbrapa Prishtina Mall

Shiko videon

Një vend takim për gjithë Evropën Juglindore.